Cautare

424 de rezultate pentru "consumatorii de ketamina hateg" (2.78 secunde)
Specialistii spun ca o cauza principala este brandul de natiune negativ pe care-l avem.
Pretul gazelor din productia interna va creste in 2006 cu pana la 40-50%, a declarat ieri presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare în domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), Stefan Cosmeanu.
In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea electricitatii pe piata, iar MEC spera ca acestea sa puna capat „smenurilor“ de tip Hidroelectrica - Energy Holding In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea energiei electrice pe piata, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
"Avem exces de productie de energie. ... Trebuie doar sa convenim asupra conditiilor comerciale si sa recuperam vechea datorie de 30 milioane dolari, pe care aceasta o are fata de Romani ", a declarat, ieri, ministrul Economie si Comertului, Codrut Seres.
Consumatorii romani nu se inghesuie sa cumpere produse alimentare ecologice, motivele principale fiind lipsa de informare si pretul mai ridicat decat in cazul celor conventionale, au declarat pentru Mediafax mai multi producatori de profil.
Cresterea tarifelor la gaze naturale pentru 2006 a fost stabilita si va tine cont de majorarea pretului gazelor din import cu 25 de dolari pe mia de metri cubi si cea a importurilor, estimata la 40 de dolari pe mia de metri cubi.
„In vederea sustinerii programului de guvernare si pentru corelarea unor dispozitii din legislatia fiscala, se impune adoptarea in regim de urgenta a prezentului act normativ.“ Asa incepe ultima varianta din 16 noiembrie 2005 a proiectului de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii nr.
Cu cat ne apropiem mai mult de integrarea in Uniunea Europeana, cu atat ingrijorarea firmelor romanesti creste.
Doar 4% din populatia din mediul urban a renuntat la consumul de carne de pui dupa aparitia gripei aviare in Romania, se arata intr-un studiu realizat recent de firma de cercetare Daedalus Consulting.
Romania nu are nici un fel de probleme in alimentarea cu gaze din Rusia, asigura la unison premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Economiei, Codrut seres, dupa reuniunea convocata de seful Guvernului cu autoritatile din domeniul energetic, ca urmare a crizei provocate de decizia Rusiei de a sista furnizarea de gaz metan catre Ucraina.
Odata cu transformarile economice petrecute dupa 1989, o serie de marci autohtone create in perioada regimului comunist au disparut odata pentru totdeauna, locul lor fiind luat de brand-uri puternice provenite din Occident.
Dar ce inseamna de fapt acest marcaj.
Acestea sunt prevederile unui proiect al Ministerului Finantelor, care vizeaza armonizarea legislatiei romanesti privind accizele cu legislatia de profil a Uniunii Europene.
De la 1 aprilie, pretul gazelor creste in medie cu 3,8%. Consumatorii industriali vor resimti mai puternic scumpirea, care in cazul consumatorilor casnici vor fi de doar 3,6 procente, anunta Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor au efectuat, alaturi de colegii lor din tara, in perioada 1-15 martie, o actiune tematica de control preventiv cu privire la respectarea prevederilor legale privind protectia consumatorilor in cadrul vanzarilor de soldare.
Pentru a avea un sistem de termoficare eficient, Primaria Craiova va fi nevoita sa gaseasca bani sa investeasca in modernizare acestuia. ... Singura speranta este ca banii necesari sa vina de la guvern.
Cu numai cateva zile inainte de Sfintele Sarbatori Pascale, craiovenii au luat cu asalt pietele agroalimentare. ... Inspectorii Protectiei Consumatorului, cat si ai Directiei Sanitar-Veterinare sfatuiesc craiovenii sa fie extrem de atenti la ceea ce cumpara si sa nu achizitioneze carnea de miel vanduta pe strada.
La Londra, cursul petrolului Brent din Marea Nordului, tranzactionat pentru luna iunie, a crescut cu mai bine de un dolar fata de ziua precedenta si a ajuns la 74,22 de dolari/baril.
La Londra, cursul petrolului Brent din Marea Nordului, tranzactionat pentru luna iunie, a crescut cu mai bine de un dolar fata de ziua precedenta si a ajuns la 74,22 de dolari/baril.
O stire Reuters anunta ieri ca pretul aurului la bursele internationale a atins un nivel-record pentru ultimii 25 de ani.
google-analytics.com